Järavallens Nygård

Skåne län

Information

Järavallens Nygård hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Järavallens Nygård finns. I Kävlinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Järavallens Nygård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Järavallens Nygård har haft sedan 2006-03-02. Järavallens Nygård har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Järavallens Nygård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-775449.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Järavallens Nygård har idag 680303-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Järavallens Nygård

Skötsel av får och hästar med betesmark. Gårdscafé och motionsgård samt en samlingslokal för uthyrning.

I Järavallens Nygård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikström, Karl Åke Niklas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, Storm Wikström, Anna-Lena Terese som är född 1970 och har titeln Prokurist, .