POP Design Per Pålsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och POP Design Per Pålsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och POP Design Per Pålsson är ett av dem. Statusen för POP Design Per Pålsson är att Bolaget är aktivt.

POP Design Per Pålsson är ett Enskild firma och skapades 1995-04-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som POP Design Per Pålsson ska trivas.

POP Design Per Pålsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Möbel- och inredningsdesign, egen tillverkning. Byggnads- och villasmide.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att POP Design Per Pålsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är POP Design Per Pålsson och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med POP Design Per Pålsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-705718.

.

De som är på något sätt har med POP Design Per Pålsson är Pålsson, Per-Olof som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

POP Design Per Pålsson har 671205-XXXX som sitt organisationsnummer.