Chattis Massa GE

Skåne län

Information

670106-XXXX är organisationsnummer för företaget Chattis Massa GE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Chattis Massa GE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Chattis Massa GE finns i.

Chattis Massa GE har varit registrerat sedan 2007-11-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Chattis Massa GE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Chattis Massa GE är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Chattis Massa GE är följande:

Vill ni komma i kontakt med Chattis Massa GE så kan ni göra det på telefon genom 070-9615618 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av massagetjänter och behandlingar samt försäljning av produkter inom hälsa och välmående.

Det finns olika personer som har en koppling med Chattis Massa GE och det är Elfström, Chatarina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,