Kävlinge Data o Verkstads Konsult

Skåne län

Information

660917-XXXX är organisationsnummer för företaget Kävlinge Data o Verkstads Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kävlinge Data o Verkstads Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Kävlinge Data o Verkstads Konsult finns i.

Kävlinge Data o Verkstads Konsult har varit registrerat sedan 2005-10-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kävlinge Data o Verkstads Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

Kävlinge Data o Verkstads Konsult är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Kävlinge Data o Verkstads Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kävlinge Data o Verkstads Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-7796929 eller genom brev på följande adress:

Diverse förekommande arbeten i en mekaniskverkstad. Planering av IT- strukturen hos små och medelstora företag samt installation av nätverk och servrar samt klienter. Klientsupport åt samma företag. Hjälpa privatpersoner med diverse fel på deras datorer

Det finns olika personer som har en koppling med Kävlinge Data o Verkstads Konsult och det är Larsen, René som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,