Country Store, Ryberg

Skåne län

Information

660705-XXXX är organisationsnummer för bolaget Country Store, Ryberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Country Store, Ryberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Country Store, Ryberg finns i.

Country Store, Ryberg har varit registrerat sedan 1997-08-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Country Store, Ryberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Country Store, Ryberg är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Country Store, Ryberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Country Store, Ryberg så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Egen tillverkning och försäljning av hemslöjd, prydnader och handarbeten såsom krukmålning.

Det finns olika personer som har en koppling med Country Store, Ryberg och det är Strömdahl, Marie Ingegerd som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,