Feldenkraispraktik Eva Damkjaer

Skåne län

Information

Feldenkraispraktik Eva Damkjaer är ett bolag som finns i Kävlinge. I Feldenkraispraktik Eva Damkjaer finns det lite olika personer som är förknippade och det är Damkjaer, Eva Annette Christina som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Feldenkraispraktik Eva Damkjaer så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Feldenkraispraktik Eva Damkjaer på telefon 046-138271.

Sjukgymnastisk verksamhet, behandlande och förebyggande. Gruppundervisning i "medvetenhet genom rörelse" enligt Feldenkraismetoden. Personalutbildning inom rehabilitering och dokumentation. Språkkonsult för texter relaterade till rehabiliterings- verksamhet.

Idag är Feldenkraispraktik Eva Damkjaer av bolagstypen Enskild firma.

Feldenkraispraktik Eva Damkjaer är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Feldenkraispraktik Eva Damkjaer innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och Feldenkraispraktik Eva Damkjaer är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Feldenkraispraktik Eva Damkjaer så är det följande:

Feldenkraispraktik Eva Damkjaer har 660412-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.