Cheese Trade CT

Skåne län

Information

650915-XXXX är organisationsnummer för bolaget Cheese Trade CT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cheese Trade CT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Cheese Trade CT finns i.

Cheese Trade CT har varit registrerat sedan 1993-09-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cheese Trade CT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Cheese Trade CT är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Cheese Trade CT är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cheese Trade CT så kan ni göra det på telefon genom 040-161066 eller genom brev på följande adress:

Import och export samt handel med ost och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cheese Trade CT och det är Serrander, Eddie Patrik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,