Tommy's Montage

Skåne län

Information

650523-XXXX är organisationsnummer för företaget Tommy's Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy's Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Tommy's Montage finns i.

Tommy's Montage har varit registrerat sedan 2005-09-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy's Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-15.

Tommy's Montage är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Tommy's Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tommy's Montage så kan ni göra det på telefon genom 046-771469 eller genom brev på följande adress:

Montering av hus.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy's Montage och det är Knudsen, Tommy Penther som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,