unna, massage, nagel & hudvård

Skåne län

Information

650402-XXXX är organisationsnummer för verksamheten unna, massage, nagel & hudvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som unna, massage, nagel & hudvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som unna, massage, nagel & hudvård finns i.

unna, massage, nagel & hudvård har varit registrerat sedan 2007-11-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för unna, massage, nagel & hudvård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

unna, massage, nagel & hudvård är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för unna, massage, nagel & hudvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med unna, massage, nagel & hudvård så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Behandling inom massage, naglar och hudvård, försäljning av produkter inom ovanstående.

Det finns olika personer som har en koppling med unna, massage, nagel & hudvård och det är Johansson, Anette Marie som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,