Roger Karlsson tapetserarverkstad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Roger Karlsson tapetserarverkstad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Roger Karlsson tapetserarverkstad är ett av dem. Statusen för Roger Karlsson tapetserarverkstad är att Bolaget är aktivt.

Roger Karlsson tapetserarverkstad är ett Enskild firma och skapades 2004-02-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Roger Karlsson tapetserarverkstad ska trivas.

Roger Karlsson tapetserarverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-15. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Möbeltapetserarverkstad. Kursverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roger Karlsson tapetserarverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-15.

Idag är Roger Karlsson tapetserarverkstad och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Roger Karlsson tapetserarverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-705757.

.

De som är på något sätt har med Roger Karlsson tapetserarverkstad är Karlsson, Per Roger som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Roger Karlsson tapetserarverkstad har 650101-XXXX som sitt organisationsnummer.