Advokatfirman Rikard Bondesson

Skåne län

Information

641013-XXXX är organisationsnummer för bolaget Advokatfirman Rikard Bondesson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Rikard Bondesson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Advokatfirman Rikard Bondesson finns i.

Advokatfirman Rikard Bondesson har varit registrerat sedan 2000-08-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Rikard Bondesson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Advokatfirman Rikard Bondesson är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Advokatfirman Rikard Bondesson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Rikard Bondesson så kan ni göra det på telefon genom 040-355700 eller genom brev på följande adress:

Advokatverksamhet, allmänpraktiserande.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Rikard Bondesson och det är Bondesson, Nils Göran Rikard som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,