Boka Rätt Redovisningsbyrå

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Boka Rätt Redovisningsbyrå är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Boka Rätt Redovisningsbyrå är ett av dem. Statusen för Boka Rätt Redovisningsbyrå är att Bolaget är aktivt.

Boka Rätt Redovisningsbyrå är ett Enskild firma och skapades 2002-03-12. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boka Rätt Redovisningsbyrå ska trivas.

Boka Rätt Redovisningsbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-23. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Redovisnings- och ekonomikonsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boka Rätt Redovisningsbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-23.

Idag är Boka Rätt Redovisningsbyrå och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Boka Rätt Redovisningsbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8774911.

.

De som är på något sätt har med Boka Rätt Redovisningsbyrå är Qvist, Carina Anna Margareta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Boka Rätt Redovisningsbyrå har 630611-XXXX som sitt organisationsnummer.