Agile FastighetsService

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Agile FastighetsService är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Agile FastighetsService är ett av dem. Statusen för Agile FastighetsService är att Bolaget är aktivt.

Agile FastighetsService är ett Enskild firma och skapades 1998-11-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Agile FastighetsService ska trivas.

Agile FastighetsService är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsservice, fastighetsförvaltning och boendeservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Agile FastighetsService är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Agile FastighetsService och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Agile FastighetsService så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-734672.

.

De som är på något sätt har med Agile FastighetsService är Persson, Bengt Anders som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Agile FastighetsService har 630517-XXXX som sitt organisationsnummer.