Dösjebro's Kroppsterapeut

Skåne län

Information

Dösjebro's Kroppsterapeut hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Dösjebro's Kroppsterapeut finns. I Kävlinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Dösjebro's Kroppsterapeut tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Dösjebro's Kroppsterapeut har haft sedan 2003-12-04. Dösjebro's Kroppsterapeut har funnits sedan och 2003-12-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dösjebro's Kroppsterapeut så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-13610.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Dösjebro's Kroppsterapeut har idag 620610-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dösjebro's Kroppsterapeut

Arbeta med kroppsterapeutiska behandlingar såsom massage, avslappning, idrottsskador, Qigong och meditation samt därmed förenlig verksamhet.

I Dösjebro's Kroppsterapeut så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmberg Lassen, Lena Monica som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .