DEC Drift-Energi-Control

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och DEC Drift-Energi-Control är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och DEC Drift-Energi-Control är ett av dem. Statusen för DEC Drift-Energi-Control är att Bolaget är aktivt.

DEC Drift-Energi-Control är ett Enskild firma och skapades 2003-04-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som DEC Drift-Energi-Control ska trivas.

DEC Drift-Energi-Control är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom VVS-teknik. Driftoptimering, energieffektivisering inom fastigheter, styr och reglerteknik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DEC Drift-Energi-Control är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är DEC Drift-Energi-Control och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med DEC Drift-Energi-Control så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-225930.

.

De som är på något sätt har med DEC Drift-Energi-Control är Wihlborg, Nils Arne Christer som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DEC Drift-Energi-Control har 610307-XXXX som sitt organisationsnummer.