EMKO EL- OCH DATAKONSULT

Skåne län

Information

610225-XXXX är organisationsnummer för bolaget EMKO EL- OCH DATAKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMKO EL- OCH DATAKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som EMKO EL- OCH DATAKONSULT finns i.

EMKO EL- OCH DATAKONSULT har varit registrerat sedan 1993-08-31 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMKO EL- OCH DATAKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EMKO EL- OCH DATAKONSULT är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för EMKO EL- OCH DATAKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med EMKO EL- OCH DATAKONSULT så kan ni göra det på telefon genom 046-772235 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom elektronik- och databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med EMKO EL- OCH DATAKONSULT och det är Abrahamsson, Bengt Magnus som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,