Johanssons byggcenter Västra Karaby

Skåne län

Information

Johanssons byggcenter Västra Karaby är ett företag som finns i Kävlinge. I Johanssons byggcenter Västra Karaby finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Pär Magnus Gösta som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johanssons byggcenter Västra Karaby så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johanssons byggcenter Västra Karaby på telefon 070-8946264.

Byggnadsrörelse och fastighetsförvalting. Försäljning av byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johanssons byggcenter Västra Karaby av bolagstypen Enskild firma.

Johanssons byggcenter Västra Karaby är ett av många företag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Johanssons byggcenter Västra Karaby innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Johanssons byggcenter Västra Karaby är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johanssons byggcenter Västra Karaby så är det följande:

Johanssons byggcenter Västra Karaby har 600407-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.