Anneli Sjöström

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Anneli Sjöström är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Anneli Sjöström är ett av dem. Statusen för Anneli Sjöström är att Bolaget är aktivt.

Anneli Sjöström är ett Enskild firma och skapades 2007-01-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Anneli Sjöström ska trivas.

Anneli Sjöström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av stallplatser samt viss konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anneli Sjöström är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Anneli Sjöström och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Anneli Sjöström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6638976.

.

De som är på något sätt har med Anneli Sjöström är Sjöström, Anneli Kristina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sjöström, Lars Christer som är född 1960 och har titeln Prokurist, .

Anneli Sjöström har 600319-XXXX som sitt organisationsnummer.